Leczo z cukinii i pieczarek

Pojawił się już kiedyś przepis na leczo, ale nie w wersji fit…

Na szczęście mimo, iż dietetycznie to jest tego dużo, a to za sprawą niskokalorycznej cukinii, za którą nie przepadam – ale to się powoli zmienia 😀

Nie będę się jakoś specjalnie wywodził.

Do dzieła.

Leczo z cukinii i pieczarek

Przez 21/09/2016

  • Czas przygotowania : 5min.
  • Czas gotowania : 15min.
  • Porcje : 1
Wartości odżywcze :
Kalorie: 277,6;

Węglowodany: 10,9g;

Tłuszcze : 12,5g;

Białko: 30,6g;

Instrukcje

  • Składniki kroimy w kostkę.
  • Na odrobinie oliwy przesmażamy mięso i przyprawiamy papryką oraz czosnkiem granulowanym.
  • Osobno przesmażamy pieczarki i po chwili dodajemy resztę warzyw z koncentratem pomidorowym.
  • Zalewamy 100ml wodą i czekamy, aż odparuje.
  • Dodajemy mięso - doprawiamy solą i pieprzem.
  • Drukuj

     

    Wreszcie można się najeść na diecie 😀

    1 Gwiazdka2 Gwiazdki3 Gwiazdki4 Gwiazdki5 Gwiazdek (Brak ocen)
    Loading...

    Dodaj komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *